24 Mart 2015 Salı

Batman & Robin



Batman & Robin (1997)  
Numara: 623
IMDb Puanı:           3,6/10 (168272 oy)
Kullanıcı Puanı:           0,5/10
Ülke: USA
Süre: 125 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon
Yönetmen: Joel Schumacher
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger (Rolü: Mr. Freeze / Dr. Victor Fries), George Clooney (Rolü: Batman / Bruce Wayne), Chris O'Donnell (Rolü: Robin / Dick Grayson), Uma Thurman (Rolü: Poison Ivy / Dr. Pamela Isley), Alicia Silverstone (Rolü: Batgirl / Barbara Wilson)
-
Movie Summary:
Batman and Robin are back working side-by-side to stop the villains of Gotham City, but is there tension appearing between them, especially when one villainess who calls herself Poison Ivy can make anyone fall in love with her...literally. Along with Poison Ivy, the icy Mr. Freeze is freezing anything which gets in his way from achieving his goal.
-
Film Özeti
Batman & Robin, Joel Schumacher tarafından yönetilen 1997 yapımı süper kahraman filmidir. DC Comics karakteriBatman'in uyarlandığı 1995 tarihli Batman Daima'nın devam filmidir. Önceki filmde Batman'i canlandıran Val Kilmer bu filmde George Clooney ile değiştirilmiştir. Batman & Robin'de ayrıca Arnold Schwarzenegger, Uma Thurman, Chris O'Donnell ve Alicia Silverstone yer almıştır. Filmin hikâyesinde, Bruce Wayne/Batman ve Dick Grayson/Robin'in ilişkilerinin bozulmalarına engel olmaya çalışmaları anlatılır. Bu sırada, Gotham şehrini bitki ve buz ile kaplamaya çalışan Buz Adam, Zehirli Sarmaşık ve Bane'i durdumak zorundadırlar.
-
Özet 2
Batman ve Robin geri Gotham City Düşmanlar durdurmak için yan yana çalışıyoruz, ancak aralarında görünen gerilim var, özellikle kendini Poison Ivy herkes kelimenin tam anlamıyla ... ona aşık yapabilirsiniz çağıran bir villainess. Poison Ivy ile birlikte, buzlu Bay Freeze onun hedefe ulaşmak onun yol alır her şeyi dondurma.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder