25 Mart 2015 Çarşamba

The Dark Knight



The Dark Knight (2008)
Kara Şövalye
Numara: 625
IMDb Puanı:           9,0/10 (1388809 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 152 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Çince
Tür(ler): Aksiyon, Drama, Suç
Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Christian Bale (Rolü: Bruce Wayne), Heath Ledger (Rolü: Joker), Aaron Eckhart (Rolü: Harvey Dent), Michael Caine (Rolü: Alfred), Maggie Gyllenhaal (Rolü: Rachel)
-
Movie Summary:
Batman raises the stakes in his war on crime. With the help of Lieutenant Jim Gordon and District Attorney Harvey Dent, Batman sets out to dismantle the remaining criminal organizations that plague the city streets. The partnership proves to be effective, but they soon find themselves prey to a reign of chaos unleashed by a rising criminal mastermind known to the terrified citizens of Gotham as The Joker.
-
Film Özeti
The Dark Knight'da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.
-
Özet 2
Batman suça yaptığı savaşta çıtayı yükseltiyor. Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent yardımıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış kalan suç örgütleri ortadan kaldırmak için yola koyulur. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama yakında Joker gibi Gotham dehşete vatandaşlarına tanınan yükselen suç dehasının yarattığı karmaşanın bir saltanatı kendilerini bulurlar.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder